SOMA har i over 10 år halde foredrag og kurs for å inspirere og engasjere folk til eit sunnare liv! Eg reiste til Oslo får nokre veker sidan på SOMA sitt foredrag: “matglede og gode helseverktøy”, ein heil dag med fokus på kunnskap, inspirasjon og gode smaksopplevingar.
Eg er veldig imponert over foredragshaldarane, og eg sit framleis igjen med den gode kjensla av å ha lært noko nytt!
Etter ei lang natt med reising passa det utruleg godt at det blei servert Kinesisk Balanse te før foredraga starta!
Kinesisk balanse-te er nesten like oppkvikkande som kaffe, samtidig som det gir balanse i kropp og sjel.
Ein av dei tinga som gleda meg mest var at fleire av foredragsholderane snakka om positive fordelar med eit plantebasert kosthald.
MULTI – 100% vegansk multivitamin!
Dette er midt i blinken for dei som ønskjer seg eit naturleg kostilskot som inneheld kun plantebaserte og naturlege ingrediensar med supermat.
Det veganske kostilskotet får du sjølvsagt hos Sunkost Volda.
Ei av dei som haldt foredrag var populære Berit Nordstrand. Snakk om ein engasjert overlege! Ikkje berre er ho overlege, men også 6-barnsmor og livsnytar. Nordstrand er ein foredragshalder som formidler kunnskap om mat på ein morsom måte. Ho har skreve mange bestselgande bøker, stappfulle med oppskrifter og gode helsetips.
Berit Nordstrand snakka mykje om kroppens gode byggeklossar, litt om cellefabrikken, og anbefalte blant anna eit kosthald med rett type feitt som t.d. kokosfeitt!
Cocosa er eit av mine favorittprodukt.
Sjekk den flotte utstillinga av både Cocosa extra virgin, og Cocosa pure.
Fleire av foredragsholderane imponerte!
Audun Myskja lege og forfatter av 14 helsebøker meinar at det er viktig å ha fokus på heilheitleg helse.
Eva Fjeldstad snakka blant anna om boka si “Takk for maten” og om kor viktig det er med ein velfungerane mage/tarm.
John Opsahl – Kongen av supermat
lagde velsmakande smaksprøver på grøn supersmoothie!
Ønskjer du tips og triks til å bli din eigen supermat-konge anbefalar eg boka SUPERMAT
Vi var heldige med smaksprøvene!
Heile kurset var veldig gjennomført. I pausene bugna det med sunne og inspirerande smaksprøver. Det er herleg å kunne reise til påfyll av kvalitet til både kropp og sinn.
Folk sto i kø for å skaffe seg ein smakebit!
Norges fremste RAWFOOD kokk, Trine Berge diska opp med stand og smaksprøver på Rawfood-energikuler.
Anbefalar virkeleg å lese boka til Trine: RAWFOOD for inspirasjon, og matglede på kjøkkenbenken. Dette er også eit kjempebra julegåvetips!
Dette var utruleg kjekt! Gleder meg allereide til neste seminar.
Har du interesse for mat og kosthald?
Soma held nytt kurs rett over nyttår i Bergen:
Følg SOMA på Facebook for meir info:
https://www.facebook.com/somanordic/?fref=ts