Supernature Kinesisk Balanse-iste

Supernature Kinesisk Balanse-te er ein urtete med heile 21 forskjellige urter som smakar og gjer godt. Teen inneheld både grønn te, mate og kolanøtt som har ein oppkvikkande effekt. Fleire opplev difor at teen kan brukast som erstatning for kaffi og svart te. Denne teen egnar seg utmerket til is-te, og kan sjølvsagt nytast både varm og kald.  Teen er søta med stevia og kokosblomstsukker i staden for vanleg sukker.  I tillegg er den superenkel å tilberede, og smakar heilt fantastisk godt!

Oppskrift:
– 12 dl vatn
– 3 ss Supernature Kinesisk Balanse-te

Slik gjer du:
Kok opp vatn, og rør inn pulveret heilt til slutt. Lat det kjøle seg ned før du heller teen over i ein mugge eller glassflaske i kjøleskap.
Server med isbiter og nyt!

Kinensiskappelsin

Urtene i teen er henta frå tradisjonell Kinesisk urtemedisin og er kombinert med anerkjente planter frå nordisk urtetradisjon.
Kinesisk balanse te har våre bestselgar i fleire helsekostbutikkar heilt sidan 1999 og har blitt anbefalt av terapeuter i snart 20 år.

Visste du at Kinesisk Balanse-te var det aller første produktet til Supernature? Supermateksperten John Opsahl la grunnlaget for Supernatures suksess. Ideen bak produktet var å gjer urter tilgjengelig på ein enkel måte. Difor valgte han pulver-te framfor den meir vanlege lausvekts-teen eller teposar. Ein anna fordel med pulver er at det sørger for at ein får nøyaktig same forhald mellom urtene i kvar einaste kopp. Målet var å lage eit generelt urteprodukt som flest mulig kan bruke, og som tilfører gode urter i folks daglege kosthald. Formulaen inneheld også blomsteressenser, ein gamal tradisjon som blei hentet fram igjen i moderne tid av Edward Bach.

kinesisktejannemoe2

INGREDIENSER: Pulver av inulin, kokosblomstsukker, standardiserte urteekstrakter (mate, garciniafrukt, grønn te, artisjokk, isop, kolanøtt, mjødurt, rosmarin, vill yam, bjørkeblad, lakrisrot, sellerifrø, stemorsblomst, storborreblad, løvetannblad, løvetannrot, anisfrø, blæretang, brennesleblad, brenneslerot, Dong Quai, storborrerot, fennikelfrø og sarsaparilla),  antiklumpemiddel (silisiumdioksid), blomsteressenser, søtstoff (steviolglykosid)

Akkurat no feirar alle landets helsekostbutikkar SUPERMATENS DAG 2016 og du får heile -30% på alt i frå Supernature hjå Sunkost Volda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *